Käytii eilen ystävän kans maakuntakierroksella..

Onnistunut "eksyminen" Vihantiin.. :) hahhahhaa! Miten voikin näin käydä...  No, ei se mittää.. mää löysin takin ja ystävä kengät ja siihen kauppaan mennään vastaki käymään, sielä osataan laittaa tavara alennusmyyntiin, nii että se lähtee...:) En kauaa miettiny sen takin ostoa, vaikka en ollu menosa ostaan uutta takkia..  oli nii hyvä päällä ja hintaki aivan passas mulle 26,40€.. eihä oo paha.. toppatakista.. kannatti eksyä vihantiin.. ja ystävä löysi itelleen sieviläiset kausikengät ja nekää ei maksanu palio mittää verrattuna lähtöhintaan joka oli yli sadankolmenkympin.. että semmonen eksyminen..

Ja sitten tyytyväisinä autonkeula kohti pökkylää... lankojen ostoon.. niitäku ei ennestää oo...

No sieltähän löyty taas jottai..

steppiä (aloevera ja jojobaöljylankaa) tuli ostettua 4 kerää, ku on sielä 4 €/ kerä halvempaa ku täälä muualla..

Onhan nuita steppejä kertyny.. ja katoppas, ku on aika sinivoittosta... no, ei se mittää, se on mun väri.. no, kaikkiko mää itelle neulon... joo niin varmasti...

Valopää :) virkkuukoukku jossa valot..:) nyt voi virkata autossa pimiälläki... :) oli niitä puikkojaki, mutta pitkillä puikoilla en tykkää neuloa. Nii piti sitte ostaa foxia ku sai halvalla, jos siitä jotain virkkailis... vaikka lakkeja, tuo oma on ollu nii hyvä.

Uuet koivupuusta tehyt puikot ostin kokeeksi.. vaikuttaa ensituntumalta oikeen hyviltä..

Tuolle keskimmäiselle langalle löysin passelin kaverin, ku tuota on vaa yx kerä, jostai alennuskorista joskus.. aika ihana keväinen väri..

Netissä törmäsin yks päivä tämmöseen kipuapusilkkivillaan...  sitähän piti heti tilata ja tiistaina sen paketin sain, samantien piti keriä ne vyyhdit ja rueta neuloon rannekkeita ja tässäpä se on tulossa ja niillä uusilla puikoilla..

Yhtenä työnalla nyt tämmöset ihan pikkuset sukat.. :)

Joo nyt neulomaan... ku on tuota värkkiä siunaantunu yllinkyllin... onneks on innostusta ja ideoitaki..

Lisätäämpä tähän vielä tämä kaverin kerä...

Kaveri kutoo kanttori -kullallensa kirkkosukat :)