Joo käytiimpähän reissussa.. viimeseen asti pelotti, että tulleeko possutauti vai ei ja pääseekö lähteen vai ei.. Päästiin reissuun! Lauantai aamuna lähettiin viien aikaan aamulla ja saatiin ihastella oikein talvisia maisemia mennessä. Sunnuntaina tullessa tihuutti vettä ja oli märkää ja pimiää. Jalakoja pakotti ja väsytti!!

sanovat meille, että ne on nuo messumatkat semmosia ryyppyreissuja..

Nii oliki.. :)

Mennesä ryypättiin kahvit ja niin tullesaki.. ja välillä ryypättiin vettä pullosta.. :)

Oli oikeen onnistunu reissu.. ainahan sitä on jonkulaisia odotuksia.. ja ne totetu.. sain nähä ne ystävät joita haaveilin näkeväni.. kiitosta vaan!!

Ideaparkissa shoppailtiin lauantaina päivällä muutama tunti.. ei olis kyllä enempää jaksanu.. löyty jotain pientä kivaa.. "itelle jouluksi"

Sunnuntaina kymmeneltä messuille..

Olihan sielä vaikka ja mitä.. aika ja voimat loppu kesken.. (ja rahatki) ei keretty kiertää läpi kaikkia osastoja, mutta ei itketä niitä mitä ei nähty..

Monenlaista pientä kivaa sieltä lähti mukaan, lahjaksi ja "itelle jouluksi". Mutta enhän mää voi tänne kirjotella niitä kaikkia, ei joulun alla saa olla utelias.. ;)

Haeskeltiin semmosta mitä voi laittaa jarruksi sukanpohjiin, ja meinashan se olla hukassa, mutta löyty viimen Moda-osastolta. Ostetiin pullot itelle ja kaverit hakekoot täältä paikallisesta lankakaupasta, se on kuulemma kyseisen tuotteen jälleenmyyjä. Ja mun Jarru jäi kaverin kassiin, nii mulla ei oo tännää ollu jarruja.. ;)

On tullu monenlaista näkyvää, ja oon menny eestaas.. ommellu ja värkkäilly uusia juttuja.. Tein yhet tilaustyöt ja laitoin ne jo postiin.. oon kutonu mattoa neulonu ja taas ommellu.. joopaJoo ku ei oo jarruja.. hahhahh :)

Nonii... siinä taas laiska töitään luettelee..

Huomiseen!!